Atentie DE UNDE inchiriati pompe de san!

In ultima perioada am observat o crestere a numarului de persoane, fizice sau juridice, dar mai ales FIZICE care ofera spre inchiriere pompe de san, mai mult sau, mai putin profesionale. Deoarece acest domeniu de activitate nu este reglementat deloc in Romania, fiecare face ce crede de cuviinta, clientele trebuie sa fie foarte atente Ce si DE UNDE inchiriaza/cumpara. Am mai scris in articolele noastre si o repet: laptele matern ca si sangele, poate fi purtator de diverse surse de infectie. Anumite piese din structura pompelor sunt potentiale surse de infectie pentru urmatoarele utilizatoare.  Nu cred, mamicilor, ca va este indiferent acest lucru. Atunci haide, in primul rand, sa nu mai imprumutam  pompele de san manuale sau electrice, destinate unei singure utilizatoare, comform producatorului, vecinei, cumnatei, surioarei, etc. De ce nu le imprumutati si ACELE dupa ce ati facut o injectie? E cam acelasi lucru. Iar dvs. mamicilor sau persoanele fizice neavizate, nu mai oferiti spre inchiriere pompe care ar trebui sa ajunga la gunoi, dupa utilizarea lor de prima mamica. Aici ma refer la APROAPE toate pompele electrice pe care le gasiti in farmacii si hypermarketuri, intre 100 si 1000 lei! Stiati ca in state dezvoltate din intreaga lume, este INTERZISA revanzarea pompelor folosite?

Sa spunem ca, ati facut primul pas si nu ati luat pompa cumnatei si nici nu ati investit intr-o pompa (sau mai multe) din farmacie care din pacate nu v-a fost de niciun folos. Felicitari!

Cea mai buna solutie, imediat dupa nastere, este inchirierea unei pompe de san profesionala. De ce? Pentru ca nu trebuie sa investiti multi bani in achizitia ei, va puteti folosi de ea 1 saptamana, 2, 3, cat aveti nevoie sa normati cantitatea de lapte si sa scapati eventual de furia laptelui sau de alte probleme, dupa care o returnati centrului de inchiriere.

Cand folosesc sintagma ”centru de inchiriere”, ma refer in primul rand la o societate comerciala care activeaza in Romania LEGAL, care va poate oferi o FACTURA si o GARANTIE pentru serviciile prestate, care isi asuma si poate fi TRASA LA RASPUNDERE in instanta pentru orice probleme aparute sau neconformitati legate de prestarea serviciului. O persoana fizica nu va putea face NICIODATA acest lucru. Adica pe scurt, face EVAZIUNE FISCALA, nu isi asuma niciun risc pentru clientii sai si nu poate fi tras la raspundere. Asadar, daca ati gasit o oferta de inchiriere a unor produse de acest tip, va rog insistent, cautati datele COMPLETE  de identificare si contact ale societatii comerciale respective, pentru a avea garantia tuturor lucrurilor enumerate mai sus.

Cu cat centrul de inchiriere are o oferta mai variata si o experienta si expertiza mai indelungata, cu atat aveti dvs. certitudinea ca ceea ce va ofera, adica serviciul in sine si produsele, sunt ceea ce aveti nevoie.

 

Nu va mai ramane decat sa contactati un astfel de centru, nu suntem nici singurii si nici nu vreau sa spun ca suntem cei mai buni, dar oferim servicii de foarte buna calitate si asta o spun cele peste 500 de cliente din toata tara si chiar din Franta si Belgia, pe care le-am avut in cei peste 6 ani de existenta si imi doresc sincer ca aceste servicii sa creasca in calitate si incredere la nivel national, si nu sa scada din cauza neavenitilor. Ca de obicei, in Romania nu se face nimic pana nu apare un exemplu cutremurator. Ultimul a fost ”COLECTIV” si toate masurile sunt luate acum dupa tragedie, adica prea tarziu. Nu imi doresc sa se intample asta si in cazul uneia sau mai multor mamici care s-au imbolnavit pe ele si copiii lor de pe urma folosirii unor astfel de produse.

Tineti la sanatatea si linistea dumneavoastra!

Daca vi s-a parut interesant Share it!